Toptepe Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık;problemlere demokratik çözümler getiren; algoritmik ve teknolojik gelişmelere açık; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda etwinning projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://sirnaktoptepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Toptepe Köyü Merkez/Şırnak

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri - Toptepe Köyü Merkez/Şırnak

Adres - Toptepe Köyü Merkez/Şırnak

Ulaşım Tüm öğretmenler Şırnak Merkez´de ikamet etmekte olup,okula ulaşım servisle sağlanmaktadır.Ayrıca Cizre-Şırnak arasında çalışmakta olan minibüsler aracılığıyla da okula ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 12 km